Zsákos sittszállítás akciós árak

Köszöntöm !

Akciós ár ami belefér! Ne kíméljen!

-Zsákos sittszállítás építési törmelék ami belefér a sittes zsákba 750Ft/zsák. Csak az a feltétel, hogy ne beton legyen és össze lehessen fogni a zsák száját és fel tudja emelni! Továbbá ne szakadjon el a zsák! Sőt szombat vasárnap is hívhat!

-Zsákos sittszállítás építési törmelék vegyes fa, papír stb… ami belefér a sittes zsákba 800Ft/zsák. Csak az a feltétel, hogy ne beton legyen és össze lehessen fogni a zsák száját és fel tudja emelni! Továbbá ne szakadjon el a zsák! Sőt szombat vasárnap is hívhat!

-A kocsiba ami belefér könnyű hulladék papír, csomagoló anyagok akár lakásfelújítás közbeni és utáni hulladék elszállítása tehát lehet vegyesen vegyesen is. Amit a kocsi is elbír! 55000 Ft/fuvar. Feltétel önnek kell bele taposni a kocsiba! Sőt szombat vasárnap is hívhat!

Veszélyes hulladékot nem szállítok el!

Az állandó és törzs megrendelőimnek a körzeti plusz költségeket nem számítok fel! Legyen az Budapesten bárhol. A Budapest környékén pedig csak plusz 2000 Ft-ot kérek . Nem számolok fel hétvégi pótlékot sem. egyik esetben sem.

Az árak a Budapest I., II., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., kerületekben érvényes.

A Budapest II., III., IV., XI., XII., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI. XXII., XXIII. kerületekben pedig  nettó: + 3000 Ft/m3 ( A törzs megrendelőknek kedvezményt adok .)

A Budapest környékén Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Dunakeszi, Fót, Pécel, Ecser, Vecsés, Gyál, Szigetszentmiklós, Budakalász, Pomáz, Nagykovácsi, Budakeszi, Budaörs   nettó: + 5000 Ft/m3. ( A törzs megrendelőknek kedvezményt adok .)

 

Tisztelettel: Novák Gábor

Telefon: +36 20 594 0260

e-mail: teherszallitoember@gmail.com

Szolgáltatási terület:

Budapest, I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., Kerületekben és környékén.

Szolgáltatásom:
Zsákos sitt szállítás rakodással. Lakásfelújítás előtti bontás és sittszállítással együtt. sittszállítás olcsón, sitt szállítás kis teher autóval, zsákos sittszállítás lomtalanítás, sittszállítás teherautóval, zsákos sitt lerakás, platós sittszállítás, zsákos sitt szákos sitt elszállítás Budapesten, zsákos sitt szállítás kis teherautóval rakodással, lakásfelújítás közbeni takarítás sitt szállítással, konténer pakolás és rakodás építési törmelékkel, Bontási munkák lakásokban és családi házakban, Lakás felújítás közbeni takarítás sitt szállítással., Lakásfelújítás utáni takarítás és szemét és sitt szállítás.